Prima zi a lunii iulie vine in atentia ascultatorilor postului de Radio Vocea Sperantei cu un site nou-nout care beneficiaza, in primul rand, de o interfata prietenoasa. Accesibilitate mai mare, posibilitatea de a asculta piesele muzicale preferate direct pe site, precum si facilitarea votului melodiei saptamanii pe site sunt doar cateva dintre functiile care vor face din www.rvs.ro numarul unu in topul preferintelor ascultatorilor de pretutindeni.

"Noul site www.rvs.ro, in forma in care vine in atentia tuturor incepand cu 1 iulie, este un proiect la care o intreaga echipa de oameni inimosi lucreaza de luni bune. Ne dorim sa fim mai accesibili, in pas cu noua tehnologie si in acelasi timp sa oferim mai multa interactivitate, de aceea acum, de exemplu, "melodia saptamanii" se poate vota direct pe site. Credem ca acest site constituie cu adevarat un instrument important de popularizare a valorilor sustinute de Radio Vocea Sperantei ", a declarat redactorul-sef Radio Vocea Sperantei, Sorin Dinu

"Sunt bucuros de aceasta posibilitate de a ne alinia tendintelor tehnologice actuale prin noul site www.rvs.ro. In acelasi timp, pentru ca multe emisiuni se difuzeaza, in direct, simultan, la Radio Vocea Sperantei si la Speranta TV, am creat aceasta posibilitate ca oricine doreste sa deschida fereastra de vizionare Speranta TV si de pe site-ul www.rvs.ro. Este o asociere pe care am gandit-o de mult timp. La nivel de imagine radioul si televiziunea trebuie sa se completeze armonios", a tinut sa precizeze Directorul de programe Speranta TV, Cristian Magura

"Lucram de cateva luni bune la implementarea acestui site si pentru mine reprezinta un vis implinit. Imi doresc ca si in mediul online, ascultatorii sa aiba parte de interactivitatea pe care si-o doresc. Tehnic nu a fost usor, dar bucuria concretizarii acestui proiect intrece orice truda personala", a spus administratorul site-ului www.rvs.ro, Cristian Sandu

Cu mai multe imagini, cu muzica si interactivitate, cu stiri si emisiuni ce pot si urmarite oricand, dar si cu posibilitatea de ascultare sau vizualizare in timp real a emisiunilor ce se difuzeaza, noul site www.rvs.ro implineste nevoia publicului fidel Radio Vocea Sperantei, dar si Speranta TV pentru modernitate in prezentarea unui mesaj deosebit, unic in mass-media romaneasca.

"Este un moment fericit pe care il dedic tuturor celor ce ne urmaresc la radio, in primul rand. Sunt recunoscator pentru noua imagine a posturilor Radio Vocea Sperantei si Speranta TV si multumesc atat colectivului care s-a implicat intr-un mod responsabil in realizarea acestui proiect, dar va multumesc si dumneavoastra, dragi iubitori ai sperantei pentru sustinerea permanenta. Dumnezeu sa fie laudat!" , a concluzionat Directorul General Radio Vocea Sperantei si Speranta TV, Tiberiu Nica

www.rvs.ro este site-ul oficial al postului de Radio Vocea Sperantei.

Incepand cu data de 1 iulie 2016, www.rvs.ro reprezinta si cel mai important liant intre ascultatori, telespectatori si realizatorii RVS si Speranta TV.

Sa ne bucuram impreuna de speranta!

Vineri 3 iunie 2016, incepand cu ora 20.00 va invitam sa urmariti cea de-a doua parte a concertului aniversar Flori si stele – 30 de ani de activitate!

Puteti revedea prima partea a acestui concert accesand linkul de aici:http://www.sperantatv.ro/web/biserica-in-actiune-concert-anviversar-30-de-ani-flori-si-stele-27-05-2015/

Vineri 27 mai 2016, incepand cu ora 20.00 va invitam sa urmariti prima parte a concertului aniversar Flori si stele – 30 de ani de activitate!

Vizionare placuta.

www.sperantatv.ro/urmareste-live

Sâmbătă, 18 iunie 2016, va fi o sărbătoare a muzicii clasice și religioase ce merită să o notați în agendă. Peste 150 de muzicieni, copii și tineri, vor păși pe scena de concert a Capelei Institutului Teologic Adventist de la Cernica, cu o motivație nobilă în inimi: aceea de a-L preamări pe Dumnezeu și de a conduce sufletele oamenilor spre cote înalte de frumos.
„Zâmbete pe portativ”, reprezintă genericul unui concert deosebit, cu rol umanitar și aniversar, organizat de ADRA România în parteneriat cu Art Life Music și The Royal Singers.

CONCERT 2013Acorduri nobile ale muzicii clasice și religioase vor fi interpretate cu măiestrie de violoncelistul Andrei Ioniță, student la Berlin,(câștigătorul concursului internațional Ceaikovsky – Rusia – Ediția 2015), Corurile de copii Cantassimo & Celest Harmony, Corul The Royal Kids, Corul The Royal Singers, solista: Aldana Cazacu, Orchestra Pro Nobile, pianistul George Natsis. Dirijori: Simida Gherghe, Albert Codreanu
În program: Joseph Haydn – concertul pentru violoncel și orchestră în Do Major
Bach, Mozart, J. Martin, J. Rutter, M. Hayes, Mary McDonald – repertoriu vocal simfonic religios.
ADRA România, – Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – va prezenta un caz social emoționant. Publicul prezent va avea posibilitatea să dăruiască prin strâgere de fonduri, un zâmbet de speranță semenilor aflați în dificultate. Totodată, în cadrul acestui concert, ADRA România va aniversa un număr frumos de ani, perioadă în care s-a implicat cu dedicare și pasiune pentru oameni, prin realizarea multor proiecte sociale.
Concertul va începe la ora 19:00, iar intrarea este liberă!

14.05.2016- Asociaţia „Tzuby’s Kids” şi Asociaţia Studenţească AMiCUS, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, organizează duminică, 15 mai a.c., în Parcul Tineretului campania de informare şi conştientizare „Oferă-i şi tu, unui copil, o FAMILIE!”

Evenimentul este organizat cu ocazia zilei de 15 mai - Ziua Internaţională a Familiei - şi va cuprinde o serie de ateliere pe care părinţii şi copiii le vor putea găsi în zona lacului de lângă debarcader, între orele 09,30 şi 18,30 precum pictură, stringart, origami, expoziție de sănătate pentru copii, dar şi un spaţiu dedicat unde vor putea fi făcute fotografii de familie. Începând cu ora 19,00, pe scena special amenajată se va desfăşura un concert susţinut de formaţia New Levites.

Conform ultimelor date statistice publicate de Ministerul Muncii, în sistemul special de protecţie se află 57.646 copii dintre care doar 3.809 declaraţi adoptabili, respectiv 6,6%. Astfel, un procent extrem de mare, respectiv 93,4% se află în măsură de plasament. „Plasamentul este o măsură temporară care, în teorie, ar trebui finalizată fie prin reintegrare în familia biologică, fie prin adopţie. În practică, majoritatea acestor copii rămân în măsură de plasament perioade foarte lungi de timp, adesea până ies din sistem, la limită de vârstă”, a declarat Liviu Mihăileanu, Preşedintele Asociaţiei „Tzuby’s Kids”.

Nici situaţia adopţiilor nu este una fericită. Până în prezent, în Registrul Naţional pentru Adopţii, au fost făcute 573 de înregistrări aferente anului 2015. „Din păcate, 85% dintre copiii adoptabili rămân în continuare neadoptați, întrucât au probleme de sănătate, au depășit o vârstă, sunt de o anumită origine etnică sau nu corespund fizionomiei potenţialilor adoptatori”, precizează Mihăileanu.

Un aspect negativ sunt cei 20.471 de copii care sunt instituționalizați. „Copiii fără familii sunt categoria socială cea mai vulnerabilă. Cred că noi toţi, ca şi societate, mai avem mult de lucrat pentru a-i proteja cu adevărat. Cercetări recente arată că familia este cel mai bun mediu în care se poate dezvolta un copil iar instituționalizarea ar trebui să rămână doar o amintire a istoriei”, a declarat Marcella Cușnir, manager proiecte AMiCUS București.

Pentru a descoperi impactul neglijării precoce, Universitatea Harvard a realizat în Bucureşti un studiu timp de 12 ani în care a urmărit 136 de copii abandonați. Cercetările sugerează că trauma abandonului nu este doar la nivel psihologic ci aceasta cauzează daune grave ale creierului. Una dintre concluziile surprinzătoare ale raportului a fost că acei copii care au avut șansa de a găsi o familie în care să fie iubiți și în care să se simtă în siguranță, au fost capabili să-şi regenereze conexiunile lipsă, creierul restabilindu-și funcțiile pierdute.

 

sursa: www.adventist.ro

Promo