Speranța tv vă invită să urmăriți o ediție specială realizată în compania Corului Bărbătesc Moisei. În vara anului 2014 au avut loc filmările pentru cel de-al doilea DVD, intitulat „Dincolo de nori”. În 2015 s-au terminat de editat toate piesele și a fost lansat noul DVD. Materialul cuprinde 13 melodii interpretate de Corul Bărbătesc Moisei, în mijlocul naturii, pe cele mai frumoase plaiuri maramureșene și poate fi urmărit în aceeași formă în cadrul ediției speciale.
Redactorii Sorin Dinu și Albert Codreanu prezintă câteva gânduri spirituale pentru a pregăti și mai bine momentele muzicale.
Renăscut în anul 2008, Corul Bărbătesc Moisei continuă până în prezent să se dedice cu multă bucurie activității muzicale.
Dirijorul corului, Cristian Coman, declara: „Nu suntem un cor profesionist, dar ne place să cântăm lui Dumnezeu cu inima și să turnăm în sufletul ascultătorilor dorul de Împărăția Veșnică din cer.
Din momentul de debut, atmosfera în în Bisericile Adventiste de Ziua a 7-a din Moisei, (jud. Maramureș), a devenit și mai frumoasă. Suntem o familie. Ne vizităm mai des unii pe alții și ne simțim binecuvântați prin ceea de Dumnezeu ne cheamă să facem pentru semenii noștri. Dorim să-i închinăm Lui toată lauda buzelor noastre și să-I mulțumim pentreu acest privilegiu minunat”
Muzica ne unește, ne face mai buni și ne apropie de Dumnezeu. Puteți avea parte de această experiență, urmărind Corul Bărbătesc Moisei, vineri, 29 aprilie, de la ora 20:00, și în reluare, sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 17:00!
Vizionare placuta!

Promo