Pentru a fi mai aproape de ascultatorii săi și în pas cu tehnologia, vă anunțăm cu bucurie că a fost lansată aplicația Radio Vocea Sperantei pentru Android.

Concret, programul oferit de Radio Vocea Speranței poate fi urmărit acum și pe dispozitivele mobile, tablete și/sau telefoane mobile, care folosesc sisteme de operare Android.

Pe lângă audiția propriu-zisă a programelor Radio Vocea Sperantei, aplicația oferă utilizatorilor și o scurtă descriere a misiunii acestui post de radio, dar poate fi accesată și grila de programe.

„Suntem fericiti pentru ca putem să fim în fiecare zi cu un pas mai aproape de ascultători. Ne dorim ca Radio Vocea Speranței sa fie accesibil și de folos tuturor, indiferent de vârstă sau de locul în care se află. Societatea este în mișcare și noi vrem să îi însoțim pe ascultători pretutindeni. Este o aplicație utilă. O recomand din toată inima”, a declarat redactorul- șef Radio Vocea Speranței, Sorin Dinu.

„În numele tuturor celor pentru care telefonul mobil este mai important decât radioul, televizorul sau calculatorul, mulțumim celor care ne-au oferit această aplicație!”, a spus și coordonatorul tehnic Radio Vocea Speranței, Cristian Sandu.

Aplicația Radio Vocea Speranței pentru Android poate fi descărcată, în mod gratuit din Google Play sau Magazin Play. Puteți da click pentru descarcare chiar  AICI. Audiție plăcută!

 

Promo